torsdag den 26. juni 2014

Gul Ballblom-klud - den tredje i "12MOKAC"Her sidst på eftermiddagen fik jeg færdigstrikket min tredje klud fra Bittamis Design.

Jeg har valgt at hækle en fastmaskekant rundt om hele kluden, hvilket også får den til at være mindre "krøllet sammen", og man kan bedre se mønstret. Mønstret gør nemlig, at det strikkede trækker sig sammen.


Den har også fået en hæklet hank i stedet for det "hul", som opskriften dikterer.

Selvom jeg stadig bedst kan lide Symre, den anden klud i "klutealong", så synes jeg nu, at Ballblom faktisk ikke er så ringe endda.

Den gule farve på billederne er  dog stadig ikke helt korrekt på billederne. Den er mindre karrygul og mere "tyskergul" og lækker i farven.Så nu er der strikket tre klude i junis "12 month of knitting and crochet". Mon ikke der kommer en mere, inden juni bliver til juli?

13 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!
  Tysker-gul har jeg nu aldrig hørt om før-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige den eneste gule, jeg kunne kommer i tanker om, kunne minde om den ;-D

   Slet
 2. Hvor er den bare fin og skøn gul farve!

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet skøn.

  SvarSlet
 4. Hvor er den blevet fin og sikke en smuk farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Nanna. Jeg kan også godt lide farven, som passer godt sammen med de andre strikkede og hæklede vaskeklude, der ligger på badeværelset.

   Slet
 5. min computer driller, så jeg er lidt forsinket i mine kommentarer, men du skal da lige have et "Aber HALLO, sehr schön" med på vejen;-) tyskergul....hahaha, kan slet ikke genneskue hvad det vil sige:-) kh. Ingrid

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.