søndag den 1. juni 2014

Det er måske lidt fjollet


Fanny i mandags - aftenen før frisørbesøg
Alligevel er der kommet noget lidt andet på hundemenu-kortet i dag, for den firbenede her fylder i dag 3 år.

Fanny forstår jo ikke det med at have fødselsdag, men selvfølgelig købte "far" noget ekstra med hjem til hende, nemlig griseører. Det meste af øret er nu fortæret, så der slappes i dette øjeblik af i uldtæppet på sofaen - lige som Fanny elsker det :-)

I denne uge har den også stået på et besøg hos hundeklipperen, så derfor har Fanny nu sommerhår.

Efter frisørbesøg
Selvom man er en hund på 3 år, opfører man sig stadig som en hvalp. Det hænder rigtigt ofte, at folk spørger, om hun er hvalp. Det skader heller ikke i hundeverdenen at holde sig godt og se yngre ud :-)

Fra i morges
Der er dog ingen tvivl om, at man kommer til at holde rigtigt meget af sådan et husdyr. Man bliver på nogle områder fjollet. Min mand ville ikke have hund, før vi havde børn, der kunne lufte den, men man har jo et standpunkt, til man tager et nyt, ikke sandt?
Fx også om hunden må være i sengen eller ej....

16 kommentarer:

 1. Hold da op - man skulle ikke tro, det var samme hund:-)
  Hvor tit bliver hun klippet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hun ser nemlig helt anderledes ud, når håret er kort.
   Hun bliver klippet ca. 3 gange i året. Vi forsøger at afpasse det således, at hun bliver klippet helt kort, når sommeren rigtig indfinder sig, fordi hun sveder ellers. Derudover afstemmer vi også, at hun er forholdsvis langhåret, når det er koldest.
   Det er lidt svært, for vejret kan man aldrig regne med, men hvis hun er helt kort om vinteren, fryser hun og vil IKKE have en jakke på, selvom den varmer hende. Hun finder sig i at få den på, men hun vil ikke træde over dørtrinnet og udenfor. :-)

   Slet
  2. Nå ja hunde kan vel også være forfængelige:-)

   Slet
  3. Ja, Fanny kan ;-)
   Jeg har forsøgt med lånte bluser, og min mand havde købt en fin jakke, men hun vil ikke udenfor med det på. Vi har også en regnfrakke liggende... Samme historie :-D

   Slet
 2. Tillykke med Fanny....hun er sgu sød uanset om hun er korthåret eller langhåret ^^

  SvarSlet
 3. Tillykke med den lille nuttede firbenede :)

  SvarSlet
 4. Hvor er dun dog sød.
  Tillykke med hende :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 5. Tillykke med hende - ikke spor fjollet! Herhjemme havde vi både flag og fødselsdagstog (ungernes ide) fremme til ældste missens fødselsdag her for et par uger siden, hahaha :) Oooog begge katte fik tun ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Karina, jeg sidder og smiler af det med børnenes ide <3
   Det er vel også et udtryk for, at vi gerne vil gøre lidt ekstra for husdyrene - vi mennesker har i hvert fald en del fornøjelse ud af det <3

   Slet
 6. Tillykke med Fanny, hvor lyder det hyggeligt at holde fødselsdag. Her bliver min hund (Nemo) også lidt ekstra forkælet når han har fødselsdag.
  Jeg kunne ikke lade være med at smile lidt af kommentaren længere oppe ang. forfængelighed :) Nemo er ikke forfængelig, men meget stædig når der er noget der ikke passer ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, så er der endnu en hund, der bliver fejret <3
   Jeg sidder og smiler over det med stædigheden :-D

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.