tirsdag den 14. maj 2013

En elefant til lille Lucy

På søndag skal lille Lucy døbes, og derfor skal hun have denne gigafant - giga, fordi den er blevet rigtig stor! Den måler 93 cm fra halespids til snabel-ende og er større end hunden på matriklen.

Opskriften er fra et gammelt blad, men minder i høj grad om den fra Stof & Stil.
Jeg har hæklet den med dobbelttråd af akrylgarn og med hæklenål str. 4½. Silkebåndet om halsen har jeg købt i Nanu Nana i Tyskland.13 kommentarer:

 1. Den bliver hun glad for :)

  SvarSlet
 2. Smeeeeeelt! Hvor er den bare blevet skøn!!

  SvarSlet
 3. Nøj! Hvor er den sød... Rigtig fine billeder i øvrigt.

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød, og fine farver...

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare flot!!! Hvor meget større end den første du lavede er den? Og hvor meget garn endte du med at bruge, jeg er ved at finde ud af hvilke farver jeg skal lave den i til vores MEGET lille niece (så den skal nok ikke være så stor)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke huske, hvor stor den foregående var... men i hvert fald mindre end denne.

   Jeg endte med at bruge lidt over 2 x 150 gram af det grønne. De andre farver ved jeg ikke - kun at det sorte brugte jeg ikke meget af. Garnet er fra Rema - de store nøgler, som de en gang imellem har som spotvarer.
   Fyldet svarer til lidt mere end en af de billige puder fra Ikea.

   Jeg har også hæklet med dobbelttråd og selvfølgelig brugt en tykkere nål, men hvis man følger opskriftens anvisninger på garn og nål, så bliver den slet ikke så stor.

   Slet
  2. Super, så har jeg nok rigeligt i gemmerne herhjemme

   Slet
 6. Hvor er den fantastisk! Intet mindre :-D sådan en ønsker jeg mig til vores lille pige :-D

  SvarSlet
 7. Den er blevet rigtig fin og fine billeder af den :)
  - der er forøvrigt flere af Stof og Stils opskrifter, der "minder" meget om gamle opskrifter fra 70'erne, mon ikke de har kigget lidt i nogle gamle blade ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg - i hvert fald har jeg kun spottet, at den ene dikterer striber på hele kroppen og den ande,n at den er ensfarvet. Derudover er forklaringen på, hvordan man hækler ørerne forskelli,g og monteringen er forklaret mere i detaljer ved den ene - ellers er de fuldstændig ens.

   Slet
 8. Tak for alle jeres kommentarer :-)

  SvarSlet
 9. Den er skøn. Jeg bliver PapBedste til juni og det vil da være en perfekt barselsgave ;) (Sammen med alt den andet jeg er igang med at hækle) Skal en tur i Stof ofgstil og finde den opskrift.
  Er forøvrigt vild med in blog <3

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.