tirsdag den 16. april 2013

At blive overrasket på en tirsdag

Det er ingen hemmelighed, at jeg tilhører den store gruppe af folk, der pt. er lockoutet fra sit job, og derfor er hverdagen ikke, som den plejer at være. Det indbefatter også momenter, hvor det hele kan se sort ud og føles opslidende.

I dag kom jeg således hjem og så en lille papkasse i min mands cykelkurv. Faktisk kunne jeg ikke vente med at  åbne den, og indeni lå der et sødt kort med en opmuntrende hilsen samt to Erik Kold-bøtter. Det er endda to, som jeg ikke har i forvejen, så måske har afsenderen studeret min beholdning ;-)

Hvor er det dejligt, når man på den måde bliver overrasket med en sød tanke på en hverdag <3

Tusind tak

6 kommentarer:

 1. Og en af afsenderne havde set din smørbeholder som var godt skrammet....og kunne huske din bemærkning om, at man godt måtte kunne se det havde været brugt :)

  SvarSlet
 2. Og bare fordi det er skrammet kan det godt holde......husk det min ven <3

  SvarSlet
 3. eii hvor fint! jeg mangler så meget en bøtte til smør og de eneste der er i butikkerne er porcelain og det vil jeg ikk ha....! Må se om jeg kan finde sådan er der på nettet eller i genbrug :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine sager :D der er intet bedre end uventede overraskelser og jeg er sikker på at du har fortjent dem ;)

  SvarSlet
 5. De bedste overraskelser er dem man ikke ved man har brug for og som kommer når man mindst venter det: Skøn overraskelse og dejlig gave. Elsker den slags

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn overraskelse i en "frustreret" tid <3

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.