onsdag den 19. december 2012

Kryddersalte II


Vi er blevet rigtig glade for sesamsalt her.
Det smager godt på alt muligt - bare prøv!


SESAMSALT:
75 g groft salt
200 g. sesamfrø

Rist sesamfrøene på en tør pande, til frøene er lysebrune.

Blend salt og sesam.

Kom det på glas.


PIZZAKRYDDERI:
3 spsk. tørret oregano
1 spsk. basilikum
2 spsk. timian
1 spsk. hvidløgssalt (se under opskrifter)
Evt. chiliflager, hvis man kan lide det lidt stærkt!

Bland det hele og kom det på glas.

Hvis man er vild med timian, så kom mere af det i, ja tilpas det lige, som du kan lide det.


5 kommentarer:

  1. Aii det lyder lækkert med egen blanding - det har jeg egentligt aldrig tænkt på. Det må prøves.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karin - vi har da vist gået på seminariet sammen :-)

      Det er absolut værd at prøve! Jeg er blevet rigtig glad for sesamsaltet!

      Slet
    2. Ja det har vi jo. Må prøve det snarest

      Slet
  2. Man kan aldrig få kryddersalte nok.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er skønt lige at kunne bruge i maden!

      Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.