lørdag den 29. oktober 2011

Kreativ messe i FredericiaKreativ messe - det lyder som et mekka for en som mig, og det var faktisk også rigtigt godt!
I hvert fald var der en del stande med garn, så der var noget at komme efter :-) Desuden ville jeg gerne se Karen Klarbæks produkter, og det blev der også mulighed for. Nøj, sikke flotte farver hun gør brug af! Jeg kan virkelig anbefale at klikke ind på hendes blog.
Stedet gav også mulighed for at møde andre krea-folk, og ved at tilfælde mødte jeg Ann fra galleri weiss-wood, som også var på udkig efter inspiration!

Jeg kunne ikke nære mig for at købe noget, og jeg endte med at købe en opskrift med tilhørende garn til en "vinhøne" - en til at kamuflere posen fra 3-liters vinene.
Da jeg ved, at min mand holder af skrappe farver, og det gør jeg også selv, så skal min strikkes i pink og lilla - kroppen i pink og ben og kam i lilla. Der fulgte også rulleøjne med, så nu skal jeg ud og finde nogle egnede knapper til også. Jeg har ikke valket noget siden under min uddannelse, så det bliver spændende at skulle afprøve det igen.4 kommentarer:

 1. Halløj. Ja der var meget inspiration at finde! Jeg faldt også pladask for den høne! Synes den er SÅ sej!! Men det er ikke lige min stærke side at lave det med garn :-)
  Rigtig hyggeligt lige at rende ind i jer og få sat ansigt på!

  SvarSlet
 2. I lige måde - bare at høre din stemme - det var sjovt, for man har jo ingen anelse om, hvordan den anden lyder. Desuden er du noget højere, end jeg havde forestillet mig :-)

  SvarSlet
 3. Dem kiggede jeg også på længe... De var altså søde, men vi drikker ikke rigtig vin her i huset...

  SvarSlet
 4. Vi køber også kun de 3-liters, når vi får gæster, men så kunne hønen komme i brug ;-)

  ...ellers har jeg tænkt, at det kunne være en god gave.

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.