tirsdag den 11. oktober 2011

Lidt til at holde hovedet varmt

Da Bilka i sidste uge havde tilbud på garn, måtte jeg lige forbi hylderne, og sandelig om jeg ikke fandt noget lækkert uld/alpakka, så i min kurv endte ni nøgler fordelt på farverne lilla, brun og grøn.
Garnet er tiltænkt noget til mig selv, så derfor har jeg i de sidste par dage strikket på en hue til vinter.

Nu er den færdig, og resultatet er jeg faktisk ret tilfreds med:Opskriften fandt jeg i et lille hæfte, som har været med "Hendes Verden".
Jeg er dog endt med et andet mønster. Striberne er "tilfældige", og jeg valgte at strikke den frem og tilbage på rundpind i stedet for på strømpepinde. Jeg lagde bare en kantmaske til, så der var lidt at sy den sammen med. Jeg er nemlig ikke altid så gode venner med tykke strømpepinde - de har ligesom deres helt egen vilje.

Lidt mere tilbehør mangler jeg stadig, især et nyt halstørklæde, så søgningen efter et, der kan strikkes på langs, er sat i gang :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den altså bare fin den hue!!! Så mangler du bare lige matchende halstørklæde og luffer, så er du bare SÅ vinterklar :D Gad godt jeg lige kunne strikke sådan en omgang til mig selv, men jeg må pænt vente på at andre får tid til at gøre det for mig ;)

  SvarSlet
 2. Sød hue..:-) minder mig om, da jeg var stor teenager, da var det lige blevet på mode med hæklede kasketter. Jeg fik min mor overtalt til, at hækle en til mig, og jeg var pavestolt da den var færdig, dog fik jeg ikke lov, at beholde den ret længe, da musene åd den...he he. Heldigvis var min mor ferm, og i løbet af 0,5 fik hun hæklet en ny, denne gang bare i farven gul....:-)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor fedt, Randi! Ih, det kunne være, at jeg på et tidspunkt skulle forsøge med en kasket!
  Lige nu er jeg ved at lave endnu en - dog i lidt andre farver. Det er en gave til en, som ønsker sig en efter at have set min.

  SvarSlet
 4. Kan du huske hvad det lille hæfte hedder?? Min mor skal strikke en ny, til min søster, og vi kan bare ikke huske hvad hæftet heder.. :D

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.