mandag den 3. februar 2014

Sjalprojekt er klar til startPå et kreativt forum, hvor jeg er medlem, har jeg meldt mig til et strikke-sammen-projekt, hvor alle strikker et flettet sjal eller en flettet halsedisse.

Det var fristende, ja for fristende, så jeg er hoppet  med på projektet.

Da jeg i år gør et forsøg på at gøre mit garnlager mindre, var jeg igen glad for min stashliste Ravelry. Jeg ville gerne bruge multifarvet garn, og jeg lå heldigvis inde med noget soyagarn fra Netto.
Desværre kun fire nøgler, men Anita fra Photomusen havde også tre nøgler liggende, så nu har jeg syv nøgler og kan gå i gang med at strikke sjalet.4 kommentarer:

 1. Kunne først ikke forstå "strikket flettet sjal" med billedet hjalp ;) Lækre bløde farver på garnet. Har set soya garn flere gange i f. eks. Netto - er det virkelig lavet af planten? Jeg spørger nok dumt nu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der står på banderolen, at det er soyabønnefibre, så jeg tror, at det er lavet af planten :-) Jeg synes også, at det lyder lidt spøjst, men når nu der også laves mælkefibregarn, så kunne soya også være en mulighed.

   Slet
 2. Det blir flot, er jeg sikker på :) ...har indtil videre kun kigget på garnet i netto :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt dette for længe siden, men det er nemlig ikke længe siden, at man kunne købe det igen - dog i andre farver end mit.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.