søndag den 16. juni 2013

Tæppeprojekt Teil 3

I dag har jeg hæklet lidt videre, og ingen tvivl om at tungen skal holdes lige i munden, når blomsterne skal hækles sammen - i hvert fald indtil jeg har gjort det nogle gange.

Jeg er glad for, at jeg har to nøgler af hver farve, for sammenhæklingen gør, at man ikke kan bryde garnet lige med det samme.

Via Instagram fandt jeg ud af, at der skal hækles rigtig mange primulaer.... sådan ca. 500.... så der er hækleprojekt til mange aftener endnu!


6 kommentarer:

 1. Hæhæ ja 525 primulaer + alle de halve hele vejen rundt i kanten ;-)

  Men uha det er smukt når det er færdigt, jeg havde ikke planer om et primulatæppe før jeg stod med Arne & Carlos` originale tæppe i hænderne i fredags, det er slet ikke til at leve uden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, at det er værd at lægge kræfter og ikke mindst oceaner af tid i projektet!
   Ja, det er rigtigt med de 525 + det "løse".... :-)

   Slet
 2. Novra hvor er det flot!
  Fede farver du bruger. Jeg er sikker på, at det store arbejde nok skal lønne sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pernille!
   Jeg har også en formodning om, at det virkelig kan betale sig at bruge en masse timer på det. I hvert synes jeg allerede nu, at det tegner til at blive et tæppe, som jeg vil komme til at holde af.

   Slet
 3. Super lækkert tæppe 😊
  Jeg har 550 blomster, ingen halve endnu, og vil gerne hækle dem sammen, men er rimelig forvirret over opskriften. Der står: Sammenhækling :
  Hækel med garnet fra blomst nr. 2 *2 fm i en lm-bue på blomst nr 2, 1 lm og 1 fm rundt om en lm-bue på blomst nr 1. Hækl 1 lm, 2 fm rundt om den samme lm-bue på blomst nr 2*, gentag *-* total 2 gange da blomsterne skal hækles sammen.
  Det har jeg gjort med en blomst med 4. omgang og en blomst med 3.omgang. Derefter har jeg hæklet musetakker på resten
  af blomsten. Hvad så nu? Jeg har kigget på mange billeder, men hver gang jeg tror, jeg har knækket koden, så ser det enten forkert ud, eller også kan jeg ikke komme videre.
  Håber så meget du kan hjælpe mig ☺ Det skulle jo nødigt ende med 550 blomster i skuffen.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte.
   Jeg vil gerne hjælpe dig videre. Det er ikke første gang, at jeg har læst nogen, der ikke kan knække "hækle-blomsterne-sammen-koden".
   I dag har jeg lavet en lille forklaring til det med billeder til. Den kommer på bloggen enten i dag eller i morgen.
   Jeg håber, at den kan hjælpe dig videre, for det ville virkelig være ærgerligt at have 550 blomster liggende. Det er begrænset, hvor meget man kan pynte med blomster.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.