lørdag den 22. september 2012

Lørdagsmenuen var blomkålspizza




Jeg har en gang før prøvet kræfter med blomkålspizzaen, og derfor ændrede jeg på det, som jeg synes, ikke fungerede så godt.
Jeg har brugt Madbandittens opskrift på bunden som udgangspunkt. Jeg kom dog tre æg i istedet og også knust hvidløg i.Min bund skulle også have ca. 25 minutter i ovnen, før den var fin lysebrun.
Jeg har fundet ud af, at osten skal indeholde min.15 % fedt, for at bunden bliver til at have med at gøre.

Fyldet var en hjemmelavet sovs og ovenpå den champignon, grøn peber, halverede cocktailpølser og kyllingetern.

Man skal ikke forvente en pizza som den fra italieneren, men den er klart et lækkert og sundt alternativ, som det ikke er sidste gang, at jeg laver! Så længe at man ikke sparer på krydderierne, så bliver den rigtig god!



2 kommentarer:

  1. Det lyder altså rigtigt spændende! Og ser tilmed lækkert ud :-D

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.