De er superlette at lave, og de er også lette at få sprøde - uden at de brænder på, hvis man sætter ovnen på 80 grader.
Et godt råd er at være meget obs på, hvor meget man salter dem, for det var jeg ikke, selvom opskriften gjorde mig opmærksom på, at de jo krymper i ovnen, og derved bliver saltet mere koncentreret.
Jeg tror godt, at jeg kunne finde på at lave dem igen. Jeg brugte lidt under 200 g. blade, som fyldte tre plader i ovnen.
Det er i det hele taget første gang, at jeg støder på friskt grønkål, og jeg synes, at det er så flot en grønsag!
Lyder spændende, det må jeg da prøve :)
SvarSletOg så er grønkål mega sundt
Det er nemlig sundt, og jeg har aldrig brugt det før i madlavningen.
SletNu er der indkøbt grønkål på matriklen :-)
SvarSletDet lyder bestemt spændende!
SletDe er også et kæmpe hit i vores familie. Vi laver dem ofte med presset hvidløg og olivenolie. MUMS :-)
SvarSletDet skal jeg så absolut afprøve - det lyder lækkert!
Slet